Anja Axelbo

ARA NOIR

Ara Noir er aktuel med debut EP'en "Sort Film" hvor den unge danske power vokal viser kæmpe potentiale! Projektet skaber med sin ambiente electro-pop, martkante beats og just-rolled-out-of-bed attitude', et meget intimt og ærligt pop-univers.

Sangerinden med det borgerlige navn, Anja Akselbo, har mange års erfaring i branchen som backing vokalist, sideman, studiemusiker, underviser og band leader. Hun har faktisk stået på scener i hele landet siden hun var 6 år gammel.

Live er Ara en fængende & nærværende artist. Koncerter byder bl.a. på helt intime piano-girl elementer, samt et sprudlende & potent band (Gulddreng, Wiinston, Jada, Alexander Oscar, Emil Kruse mm.). Lyden er gennemsyret af musikalsk legesyge, hvor der er fuld valuta for det pop-elskende publikum.

 

Single nr. 2 ‘Væk igen’ er netop nu ude på alle streaming-tjenester, og sætter endnu engang streg under Ara Noir som et ærligt og sårbart power-house indenfor genren.
  • Anja er uddannet sanger og musiker fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. Hun har over 15 års erfaring som solist, senest under kunsternavnet Ara Noir, og som kor-sanger i forskellige live og TV-sammenhænge. Hun har bl.a. optrådt som korsanger for det danske bidrag til det internationale Melodi Grand Prix 2012 i Azerbaijan, og som solist/pianist/komponist og sidekick til Andreas Bo i hans første soloshow ‘Plagiat’, på en omfattende Danmarksturne i 2013-2014.


    I 2011 blev Anja færdig på konservatoriet, og tog i 2014-2015 en efteruddannelse i ‘Anne Rosing Metoden’ på sangpædagog Anne Rosings Institut i Hellerup. Hun har mange års erfaring som underviser i solosang, klaver og kor på bl.a. Solrød Musikskole, Køge Musikskole, Rytmisk Center, Den Rytmiske Højskole i Vig, samt som privat sanglærer.

TRACKS