Jeppe Termansen

 

De kommer fra både Odense, Slagelse og København, og de forener bittersød, poppet melankoli med eftertænksom, stemningsmættet post-rock aggressivitet. A Man From Jupiter er en spritny kvartet, bestående af vokalist Jeppe Termansen, guitarist Benjamin Bonnevie, bassist Oliver Søe Kristensen og trommeslager Mathias Skov Jepsen.

Den 23. september udkommer deres debut-EP ”Why They Name Storms After People” via Target Records, men allerede i dag slipper drengene deres første single ”In Solitude”. 

””In Solitude” er skrevet med udgangspunkt i det sted vi er vores liv lige nu, med et ben i ungdommen og et ben i voksenlivet. Vi er draget af den mørklæggende ligegyldighed, der omkranser et menneskeliv, hvor man selv er tvunget til at finde en mening og et mål. Vi har forsøgt at lade nummerets skrøbelighed stå frem i den ellers fyldige og storladne instrumentering, for at understrege det ufattelige, men sårbare fænomen, der er livet”, fortæller bandet om deres første single.

De store temaer for A Man From Jupiters kommende album er sindets skyggesider med overskrifter som paranoia, skizofreni, fangeskab i egen krop og universets uendelige tomhed. Pladen er indspillet i Vibe Factory Recording Studios med Jakob Winther, der også har været producer for Lukas Graham, Alex Vargas og Patrick Dorgan. 

--------------------------------------------------------

A Man From Jupiter var et af de tre bands, der vandt Tinderbox Band Battle, og de spillede derfor deres største koncert til dags dato på Tinderbox lørdag eftermiddag.

Anna Hjortsø Schmidt (annsc@jfmedier.dk)

- Det var fucking fedt, siger trommeslager og odenseaner Mathias Skov Jepsen.

Sammen med de øvrige bandmedlemmer fra A Man From Jupiter, sanger Jeppe Termansen, guitarist Benjamin Bonnevie og bassist Oliver Søe Kristensen, spillede han lørdag eftermiddag på Tinderbox' Scene 4, den mindste af de fire scener på festivalen. Bandet, som spillede deres allerførste koncert for kun lidt over et år siden, blev nemlig en af de tre finalister til Tinderbox Band Battle, som giver lokale bands mulighed for at spille under festivalen. Det var deres største koncert til dags dato.

- Koncerten er vores største og vigtigste milepæl. At have sådan en koncert på cv'et kan godt være et springbræt. Måske ikke lige i næste uge, men på længere sigt. For eksempel kan det være medvirkende til, at branchefolk lægger mærke til os, fortæller Mathias Skov Jepsen.

Og ikke mindst giver lørdagens koncert en omgang ekstra energi.

- Det giver motivation til at skrive flere sange og spille koncerter, siger Benjamin Bonnevie Jepsen.

- Ja, man får sindssygt meget blod på tanden, og det giver selvtillid at have stået på sådan en scene, siger Jeppe Termansen, der fortæller, at den største forskel fra deres tidligere koncerter, er, at han som sanger skal være mere opmærksom på at skabe kontakt til publikum, fordi de normalt står ret tæt på publikum på de mindre spillesteder.

De fire bandmedlemmer, der alle er i begyndelsen af 20'erne og bor i København, Slagelse og Odense, drømmer om at kunne leve af musikken på et tidspunkt.

- Man er nødt til at tænke stort, siger Jeppe Termansen og peger på Mathias Skov Jepsen.

- ... ellers virker det ikke, følger han op.

Sætningen er et slags mantra for bandet.

- Det behøver ikke gå så stærkt, og vi skal have begge ben på jorden. Men der er stadig et pres, selv om vi ikke står på en så stor scene som den i dag, siger Jeppe Termansen.

- Ja, og vi behøver ikke blive større og større, nu skal vi koncentrere os om at udgive noget musik og spille koncerter, lyder det fra Oliver Søe Kristensen.