Nyheder

11. april 2023

Køge Kammermusikfestival 29.4 - 4.5 2023

MGK Sjælland vægter kammermusikken højt og samarbejder med flere forskellige musikforeninger og koncertarrangører, hvilket bl.a. giver eleverne mulighed for at komme ud og prøve kræfter med det professionelle musikliv. 
På Køge Kammermusik Festival deler MGK-ensembler koncert med professionelle ensembler ved en fem dage lang festival. Foruden koncerterne hvor MGK-ensemblerne medvirker, indeholder festivalen også koncerter specielt rettet mod børn og unge.

Festivalen åbnes lørdag den 29. april af den norske Ssens Trio, som spiller værker af Mozart og Beethoven. Fra MGK Sjælland medvirker både en trompetduo og en klavertrio.

Søndag den 30. april inviteres hele familien til billedbogskoncert om formiddagen med Concerto Copenhagen, og om eftermiddagen præsenterer Duo Averi et program med barokmusik af kvindelige komponister.
Ved eftermiddagens koncert medvirker to ensembler fra MGK Sjælland, nemlig en duo bestående af blokfløjte og guitar, samt en trio bestående af sang, tværfløjte og klaver.
Begge MGK-ensembler opfører helt ny musik af hhv. Jonas Færgeman og Martha Bach Gislinge, der begge er kompositionselever på MGK Sjælland.


Torsdag aften afrundes festivalen med en koncert, der omhandler den russiske, antinationalistiske komponist Sergei Taneyev og den musikalske arv fra ham.
Fra MGK Sjælland medvirker en klaverkvintet, der bl.a. vil uropføre et værk af kompositionselev Jonas Wiinblad Schmidt.


Alle koncerter finder sted på Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge.
Læs mere om festivalens koncerter og køb billetter på www.teaterbygningen.nu


Køge Kammermusik Festival planlægges og præsenteres i et samarbejde mellem MGK Sjælland, Teaterbygningen og Musikforeningen Køge Klassisk. Festivalen er støttet af Køge Kommunes Kulturpulje. 

SE ALLE NYHEDER >