Vælg by ...

Anja Axelbo

ARA NOIR

Ara Noir er aktuel med debut EP'en "Sort Film" hvor den unge danske power vokal viser kæmpe potentiale! Projektet skaber med sin ambiente electro-pop, martkante beats og just-rolled-out-of-bed attitude', et meget intimt og ærligt pop-univers.

Sangerinden med det borgerlige navn, Anja Akselbo, har mange års erfaring i branchen som backing vokalist, sideman, studiemusiker, underviser og band leader. Hun har faktisk stået på scener i hele landet siden hun var 6 år gammel.

Live er Ara en fængende & nærværende artist. Koncerter byder bl.a. på helt intime piano-girl elementer, samt et sprudlende & potent band (Gulddreng, Wiinston, Jada, Alexander Oscar, Emil Kruse mm.). Lyden er gennemsyret af musikalsk legesyge, hvor der er fuld valuta for det pop-elskende publikum.

 

Single nr. 2 ‘Væk igen’ er netop nu ude på alle streaming-tjenester, og sætter endnu engang streg under Ara Noir som et ærligt og sårbart power-house indenfor genren.
  • Anja er uddannet sanger og musiker fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. Hun har over 15 års erfaring som solist, senest under kunsternavnet Ara Noir, og som kor-sanger i forskellige live og TV-sammenhænge. Hun har bl.a. optrådt som korsanger for det danske bidrag til det internationale Melodi Grand Prix 2012 i Azerbaijan, og som solist/pianist/komponist og sidekick til Andreas Bo i hans første soloshow ‘Plagiat’, på en omfattende Danmarksturne i 2013-2014.


    I 2011 blev Anja færdig på konservatoriet, og tog i 2014-2015 en efteruddannelse i ‘Anne Rosing Metoden’ på sangpædagog Anne Rosings Institut i Hellerup. Hun har mange års erfaring som underviser i solosang, klaver og kor på bl.a. Solrød Musikskole, Køge Musikskole, Rytmisk Center, Den Rytmiske Højskole i Vig, samt som privat sanglærer.

TRACKS