Nyheder

15. maj 2018
Guitar- og sammenspilslærer til Køge Musikskole
med ansættelse 1. august 2018

Stillingen indeholder primært akustisk guitarundervisning og evt. el-guitarundervisning på både begynder og videregående niveau samt sammenspil for begynderhold og musikkarrusel. En del ekstern undervisning på kommunens folkeskoler må på forventes.
Vi forventer
at du deltager i markedsføring af undervisningen og rekruttering af nye elever på dit instrument. Du skal kunne, og interessere dig for, at arbejde på tværs af genrer, ensembletyper og faggrupper, herunder musikkarruselområdet, og have lyst til at udvikle fagområderne i folkeskoleregi. Til stillingen knytter sig projekt- og udviklingstimer.
Ansøgningsfristen er onsdag d. 30. maj 2018 klokken 12.00
Ansættelsessamtaler forventes gennemført d. 6. juni efter forudgående aftale med ansøgerne.
Stillingen forventes normeret til mellem 15-20/37, endeligt timetal vil blive fastlagt i forbindelse med kontraktindgåelse. Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem FMM og KL. Undervisningen finder pt. sted både på Køge Musikskole og decentralt på kommunens folkeskoler.
Har du yderligere spørgsmål så kontakt: Musikskoleleder Thomas Winther 56 67 69 86 / 21 51 12 53 eller Afdelingsleder Lene Simonsen 56 67 69 92 / 20 61 56 60.
Køge Musikskole
har omkring 2.500 aktivitetselever, som undervises i musikskolens eget hus i Køge, decentralt på alle folkeskoler i Køge Kommune og i vores afdeling i Borup Kulturhus.
Køge Musikskole har fokus på skabelse af et frodigt fagligt og kollegialt miljø blandt skolens lærere til gavn for undervisningen. Skolen afsætter derfor nødvendige ressourcer for lærerne til at realisere relevante projekter indenfor og på tværs af faggrupperne, og der gives tid til udvikling af lærernes kompetencer. Lærerne er aktive og engagerede medspillere i skolens udviklingsopgaver.

Ansøgningsfristen er onsdag d. 30. maj 2018 klokken 12.00

SE ALLE NYHEDER >